Free Support 24/7

+385912777724

Integralno brašno od konoplje 1000 g

  • Brand: OPG Kaksa
  • Product Code: Integralno brašno od konoplje 1000 g
  • Availability: 995
6.00€

Brašno konoplje jedno je od nutritivno najbogatijih namirnica u svijetu brašna, a u svome sastavu sadrži 40% masti, preko 30 % proteina i više od 10% ..

Brašno konoplje jedno je od nutritivno najbogatijih namirnica u svijetu brašna, a u svome sastavu sadrži 40% masti, preko 30 % proteina i više od 10% ugljikohidrata. Također, sadrži visoki postotak dijetnih vlakana te željezo, magnezij, cink, kalcij, fosfor i kalij.

Samo jedna žlica konopljinih sjemenki ili brašna u obroku osigurava polovicu dnevnih potreba tijela za nekolicinom minerala, posebice kad su u pitanju magnezij i fosfor.

Brašno od konoplje i “zdrave” masne kiseline
Brašno od konoplje sadrži vitamine A, B1 i B2 te vitamin B6 te vitamin E, polinezasićene masne kiseline i esencijalne masne kiseline te alfalinolensku i linolensku kiselinu.

Ove masne kiseline uključuju poznate Omega-3 i Omega-6 masne kiseline koje se mogu dobiti isključivo iz hrane. Za njih je poznato da imaju anti-kancerogeni učinak te da djeluju protuupalno.

Osam aminokiselina koje konoplja i konopljino brašno sadrže, tijelo ne može samo proizvesti, dok dvije koje tijelo samo proizvodi – ne može proizvesti u dovoljnim količinama. Konoplja je uz to jedna od rijetkih biljaka koja sadrži cjelovite

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good