Free Support 24/7

+385912777724

Hladno prešano ulje od konoplje 100 ml sa svim talozima

  • Ex Tax: 30.00Kn
  • Brand: OPG Kaksa
  • Product Code: Hladno prešano ulje od konoplje 100 ml sa svim talozima
  • Availability: In Stock
30.00Kn

Naše konopljino ulje je potpuno prirodni proizvod dobiven od sjemenki ekološki uzgojene industrijske konoplje (cannabis sativa L).Bogato je antioksida..

Naše konopljino ulje je potpuno prirodni proizvod dobiven od sjemenki ekološki uzgojene industrijske konoplje (cannabis sativa L).

Bogato je antioksidansima i mnogim za zdravlje značajnim mineralima kao što su kalcij, magnezij, kalij, željezo i cink te puno Omega - 3  i  Omega - 6 masnim kiselinama kao i Vitamin A  i  E.
Svakodnevna konzumacija ulja djeluje protuupalno, jača imunitet, štiti srce i krvožilni sustav, čisti i jača arterije, regulira metabolizam masti i pomaže kod reguliranja tjelesne težine, regulira probavu i izbacuje suvišnu vodu iz organizma, regulira rad jetre i gušterače, snižava kolesterol, jača koncentraciju i pamćenje, spriječava aterosklerozu, srčani i moždani udar, spriječava razvoj dijabetesa tipa 2, pomaže u liječenju bolesti kože (ekcemi, psorijaza, neurodermitis, akne, lišajevi, razne vrste osipa), pomaže kod problema menopauze.

Preporuča se miješanje sa drugim uljima radi bolje absorpcije organizma.

Sastav boce: 100%  hladno prešano ulje iz sjemenki industrijske konoplje sa svim talozima količine 100 ml. 


Ne preporučuje se koristiti ga za kuhanje budući da ne ostaje stabilno pri višim temperaturama. Najbolje ga je upotrijebiti svježe kao dodatak salatama, umacima, namazima, frapeima, krem juhama i varivima. Izvrsno se slaže u jelima s rižom i drugim žitaricama. Ulje konoplje odličan je i zdrav dresing za salate, i može se koristiti kao zamjena za maslinovo ulje. Nerafinirano, hladnoprešano ulje konoplje je orašastog je okusa i zelenkaste boje, a poželjno je koristiti ga sirovog.